Even voorstellen: Diesmer Ponstein

Wat leuk dat je op de website van de Proatkast beland bent! Mijn naam is Diesmer Ponstein en ben de vaste host en bedenker van de Proatkast.

Al enige tijd toon ik mijn interesse in podcasting. Het luisteren van podcast vind ik een hele fijne bezigheid tijdens lange autoritten of gewoon even een vrij uurtje. Favorieten zijn toch wel Michiel Met, De Radio Podcast en Man Man Man de Podcast. 

Toch ben ik nieuwsgierig naar het zelf maken van een podcast en dat staat dan ook binnenkort te gebeuren. 

Maar nu even kort over mezelf. Ik ben Diesmer Ponstein, op moment van schrijven 25 jaar. Werkzaam bij Loco Media Groep, de publieke lokale omroep voor de gemeente Oldebroek. Ik ben daar programmaleider en eindredacteur, verder maak ik bijna dagelijks radioprogramma’s en houd ik me veel bezig met de grafische vormgeving. 

De interesse in media is er al jaren. In 2010 begon het met fotografie, een jaar later met video en sinds ik eind 2014 begon bij een full-service mediabedrijf verliep dat nogal in sneltreinvaart. En nog altijd werk ik met veel plezier mee aan het omroepproduct. 

Misschien word podcasting ook wel ooit onderdeel van dat omroepproduct. Ik heb nu in ieder geval een mooi persoonlijk project om dat uit te zoeken 🙂 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *